10. Běh pro hospic

Rekonstrukce atria a nájezdu, léto 2019

Rekonstrukce atria a nájezdu, léto 2019

1. července začaly stavební práce v rámci projektu rozvoje sociálních služeb.

Stavební práce dočasně omezí běžný provoz hospice, hlavně v přístupovém prostoru a v atriu hospice. Prosíme všechny zaměstnance, návštěvníky i klienty o zvýšenou pozornost, trpělivost a ohleduplnost. Prosíme sledujte informace o změnách v běžném provozu, nevstupujte do  prostoru staveniště a dbejte bezpečnostních opatření.

Omlouváme se také všem klientům za dočasné zvýšení hlučnosti a děkujeme za pochopení.

Výsledkem bude zlepšení podmínek pro sociální služby, zvětšení prostoru pro půjčovnu a snadnější přístup všech pacientů do přilehlé zahrady.


Projekt spočívá ve stavební úpravě přední části objektu, atria a suterénu budovy Hospice sv. Štěpána. Tato stavební úprava povede jednak k vytvoření nového zázemí pro poskytování Odborné sociální poradny tím, že vznikne prostor pro samostatnou kancelář Odborného sociálního poradenství, jednak v odvodnění stávajícího zázemí sociálních služeb a ve vybudování nových skladovacích prostor pro pomůcky zapůjčované v rámci fakultativní služby Odborné sociální poradny, a také vybudováním širšího, technicky vyhovujícího bezbariérového nájezdu - nájezdové rampy, která umožní pohodlnější a bezpečnější manipulaci s uživateli pobytových služeb  z a do objektu Hospice. 


Projekt je financován z prostředků Evropské unie a Ministerstva pro místní rozvoj. Prostředky na dofinancování bezbariérového nájezdu jsme získali také díky benefičnímu Běhu pro hospic a všem jeho dárcům.


Termín realizace projektu: červen až prosinec 2019


Soubory ke stažení

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru