10. Běh pro hospic

Naše vánoční hvězdy 2020

DĚKUJEME VŠEM!

Naše vánoční hvězdy 2020

Sbírka rozsviťme hvězdu letos náš hospic skutečně rozzářila!

Téměř 500 dárců totiž za měsíc a půl darovalo neuvěřitelných

735 000 Kč!

Všem patří velké díky za jejich štědrost a velkorysost!

Do hvězdy se zapojili také litoměřické školy, sportovní kluby, jiné spolky i firmy, které uspořádaly drobné sbírky mezi svými členy, studenty či zaměstnanci: 
ZŠ Boženy Němcové (jmenovitě Miroslava Ladová) zorganizovala dobročinnou aukci, která přinesla 15 000 Kč. Žáci 6. B ZŠ Masarykova s třídní učitelkou Leonou Kočí vybrali 3 000 Kč, p. Iveta Červená ze ZŠ na Valech přinesla výtěžek 1 500 Kč z prodeje keramiky. Členové  Deutschklubu pod vedením Hany Pavlištové vybrali a osobně přinesli dar 22 000 Kč.
Sousedé z Býčkovic společně darovali  6 767 Kč. HC Stadion získal v benefiční aukci 18 000 Kč, za které nakoupili dárky pro pacienty.
V listopadu probíhala také  zaměstnanecká sbírka v ústecké UnicreditBank, kterou iniciovala vedoucí pobočky. Zaměstnanci mezi s sebou vybrali 9 800 Kč a tuto částku znásobí ještě Unicredit Foundation. Generali Česká pojišťovna darovala 5 000 Kč a ústecká firma Tradag  5 000 Kč. Další sbírka probíhá v litoměřické pobočce Kooperativa pojišťovna na Mírovém náměstí, ve firmě Hennlich a v Květinářství Martiny Gillarové. Za štědrou podporu děkujeme také firmě INEX s.r.o a Astmacentrum z České Lípy.

 K tomu jsme navíc dostali mnoho krásných věcných dárečků - osmicípé papírové hvězdy od pěvkyně Jany Červinkové a její bývalé žačky Michaely Imbrušové, keramické dekorace od p. Červené ze ZŠ Na Valech, cukroví od dobrovolnice Martiny Hajnové, vánočku a dobré víno od firmy Bigmat, od HC Stadion průmyslový vysavač, vrtačku a přímočarou pilu pro potřeby provozu, od firmy EMCO, Preol a.s. a Mondelez potravinové balíčky plné dobrot a od pana starosty Ladislava Chlupáče minikoncert Podřipského žesťového kivintetu. Růže od firmy Florea pro radost zaměstnanců i pacientů. Od nejmenované ale laskavé firmy do každého pokoje i na chodby živé Vánoční stromky, které nám vykouzlily kouzelnou Vánoční atmosféru.

Další dárky dostal od dobrovolníků i jednotlivců i dobročinný obchod BONA FIDE - např. křížaly, perníkové věnce i dřevěné adventní věnce,  krásné roušky a vánoční ubrus, něžné háčkované ozdoby i knížky.

VŠEM VELKÉ DÍKY!

Každý dar je pro nás pokladem a hvězdou - každý dar se snažíme proměnit v dar laskavosti a péče o naše pacienty.

Vaše dary využijeme na zajištění péče o nevyléčitelně nemocné pacienty v lůžkovém i v domácím hospici. Pokryjeme část nákladů na lékařské pohotovosti, na nákup léků proti bolesti, na psychoterapeutickou péči a cestovní náklady v domácím hospici.

Vážíme si toho, jak jste na nás všichni hodní!

Přejeme všem hodně zdraví  a lásky v novém roce!


foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru