10. Běh pro hospic

Bezdrátový příruční ultrazvuk

vydražen pro hospic.

Bezdrátový příruční ultrazvuk
 
Bylo nám ctí být součástí prvního ročníku Dražby dobrých skutků na počest MUDr. Mileny Černé, který vyvrcholil 1. června benefičním večerem ve Valdštejnské zahradě pod záštitou předsedy senátu Miloše Vystrčila.
 
Celou akci zorganizovala platforma na podporu sociálních podniků Breakfaststory. V rámci této "Dražby" se jí podařilo podpořit 42 projektů ve výši 2,2 miliónu. Díky této aktivitě, do které náš hospic nominovala Ústecká komunitní nadace, budeme moci pořídit bezdrátový příruční ultrazvukový systém. Na tomto dobrém skutku se finančně podílejí společnost Slevomat a Výbor dobré vůle - Nadace Olgy Havlové. Ambasadorem našeho dobrého skutku (nákupu ultrazvuku) se stal k naší velké radosti výtvarník František Skála.
Všem moc děkujeme za tento dar a nádherný večer, kterého jsme se mohli účastnit.
 
Ultrazvuk umožní šetrnější a cílenější vyšetření našich pacientů přímo v hospici a tím také zvýší jejich komfort. Lékařům pak umožní přesněji zacílit léčbu a efektivně vyřešit zdravotní problém pacienta bez nutnosti převozu na jiné specializované pracoviště.
 
Díky této akci jsme navázali také spolupráci s portálem Slevomatu, který nás v průběhu října podpoří v kampani DOMA. na podporu domácí hospicové péče.
 
Pokud není uvedeno jinak, je autorem fotografií Výbor dobré vůle.
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru