10. Běh pro hospic

Mikulášský volejbal

Volejbalový turnaj pro hospic přinesl 45 000 Kč

Mikulášský volejbal

V sobotu 3. prosince od rána do večera probíhala utkání 17 volejbalových týmů, která se hrála se zápalem, srdcem a především pro hospic. Ve 3 tělocvičnách se hrálo od rána do večera, a to v kategorii "hobíci" a "profíci". Turnaj opět zorganizovala Zdeňka Terezie Špringlová za podpory celé své rodiny. Sportovní část měla jako již tradičně na starosti Petra Černá.

Výtěžek turnaje se vyšplhal na neuvěřitelných 45 000 Kč. Po květnovém úspěšném turnaji, díky kterému mají na každém oddělení 2 nové toaletní vozíky, bude prosincový výtěžek použit na nákup speciálního keramického nádobí do termoportů, které dokáží dlouho udržet jídlo teplé.

Moc děkujeme organizátorům akce, hráčkám a hráčům a všem partnerům, kteří ji podpořili finančními i materiálními dary - Chmel Polepská blata, s.r.o., Káva Agapé, Jotis, Citus a další drobní dárci

Děkujeme také za to, že volejbalové turnaje budou pokračovat i v roce 2023 - letní verze, se bude konat na venkovních hřištích Masarykovy základní školy 13. května. Přihlášky bude možné zasílat na email ucetnictviterezie@gmail.com. Více informací na u Zdeňky Terezie Špringlové na tel. 776 112 922.

Kompletní FOTODOKUMENTACE TURNAJE

 

https://www.kava-agape.eu/

https://litomericky.denik.cz/zpravy_region/prace-chmelnice-dratkovani-20210504.html

 

foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru