10. Běh pro hospic

NAŠI SRDCAŘI

Co srdce rozdá, neztrácí, je to uloženo v srdcích druhých.

NAŠI SRDCAŘI
VE STŘEDU 23.11. 2022
PROBĚHL SLAVNOSTNÍ VEČER - SRDCAŘ LITOMĚŘIC -  VEČER S PŘÍBĚHY, KTERÉ POMÁHAJÍ
 
NAŠI SRDCAŘI:
 
??Jan Fibich a jeho tým (Dita Fibichová, Jitka Fidlerová, Romana Cabalková, Radek Douda, Lenka Klímová, Radka Henychová) a Hana Živcová - dlouhodobá pomoc při Běhu pro hospic, letos - zapojení škol se skvělým finančním podílem na celkovém výsledku běhu. Stali se zároveň vítězi kategorie sport. Gratulujeme! ????
??Jasnet s.r.o - Jitka Kitka Mery Kopecká - dlouholetá podpora při správě webu a pomoc s výrobou grafických materiálů.
??Petra Černá a ??Zdeňka Terezie Špringlová - dlouholetá organizace akce Volejbal pro hospic, který rok od roku přináší lepší a lepší výtěžek na podporu hospice.
??MUDr. Jan Pajerek - dlouholetá příprava a vlastní distribuce benefičních kalendářů s historickými pohlednicemi z vlastních sbírek a knížka Veršíky pro vnoučátka s vlastními texty - to vše s výtěžkem pro hospic. Za kalendáře je to za 9 let již přes 1 000 000 Kč.
??Mondi Česká republika a dobrovolnice Markéta Bašusová - opakované zaměstnanecké sbírky pro hospic - nákup vybavení pro pacienty hospice, dobrovolnická činnost.
??Marie Mazancova, ??Jan Vraný, ??Miroslav Marčal - dobrovolníci Hospice sv. Štěpána Dobrovolníci v Hospici sv. Štěpána, kteří obětavě chodí za pacienty do lůžkového hospice a tráví s nimi mnoho času u lůžka nebo na procházkách, Marie Mazancová pak jako dobrovlnice obětavě slouží i v domácím hospici a to třeba i noční služby u umírajícih pacientů.
??Renata Vytlačilová a ?? Jaroslava Šredlová s manželem, dobrovolnice a dobrovolník, kteří obětavě pomáhají v dobročinném obchodě BONA FIDE a to nejen při prodeji, ale ve prospěch obchůdku propůjčují i své expertní dovednosti, pomáhají s účetnictvím nebo správou e-shopu.
??Diana Cepníková - zakladatelka ankety srdcař a dlouholetá podporovatelka Hospice sv. Štěpána.
?? Monika Marek, která sice nebyla nominována, ale hospic je její srdeční záležitostí již přes 20 let a je jeho spoluzakladatelkou a nyní i ředitelkou. Hospicovou myšlenku propaguje, kde se dá a navíc se s otevřeným srdcem každý den věnuje nejen svým zaměstnancům, ale také každému jednotlivému pacientovi.
A nakonec my - Renata Kutina Vášová a Zuzana Legnerová, které díky těmto velkým srdcařům a srdcařkám chodíme každý den rády do práce a tato práce nás těší, protože víme, že na to nejsme samy, a že služby hospice a jeho existence dává smysl také lidem v jeho okolí.
 
Srdečně děkujeme všem, kteří mají otevřené??,??na dlani, ??ze zlata, nebo??na pravém místě.
Děkujeme i Zdravému městu Litoměřice za skvělou přípravu ankety i organizaci slavnostního večera.
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
foto
nahoru